НАЧАЛОenglishENwww.splendid.bg
splendid 1
Отличия

Наградите на строителната компания са постигнати през годините, благодарение на квалифицирания млад екип от специалисти, богатата строителна ресурсна база и не на последно място - потенциала на управляващото ръководство. Достатъчно красноречив е факта, че строителна компания е едва на 8 години, а вече има редица значителни отличия, които я отвеждат на най-предни позиции в строителния бранш. Възможностите на строителна компания се доказват не само чрез тези отличия, но и чрез множеството строителни проекти, които компанията реализира за това време.
Baumit "Фасада на годината 2006-2007"
Ваканционен клуб „Вила Романа”, к.к. „Кравуна”, община Каварна, с проектант - арх. Таня Влаева, изпълнител - Сплендид ООД и инвеститор „Ваканционен клуб - Вила Романа” АД, спечели трета награда в категория „Административни и обществени сгради и хотели”.

Първа място - "Bramac" 2007
Строителна компания "Сплендид" ООД спечели първа награда от "Национално първенство на покривачите" 2007, организирано от фирма "Bramac Dachsystem International" в категория реновиране – обществени сгради
Фасада на годината 2005
Строителна комапния "Сплендид" ООД печели грамота за "Фасада на годината" с построената от нея жилищна сграда в гр. Добрич на ул. "Георги Кирков". Заявител, изпълнител и инвеститор на проекта е "Сплендид" ООД. Архитект на сградата е арх. Боряна Станчева.
 
Бронзов приз
"Най-добра строителна практика" в категорията "Големи предприятия" за 2005г.
Награда-грамота
Награда-грамота от "Строител на годината в област Добрич" за 2005г.
Грамота
Грамота от Международното специализирано изложение "Трите ключа дом, офис, вила" 30.11.2004г.
„Сграда на годината” 2007
"Сплендид" ООД с почетна статуетка от конкурса „Сграда на годината” 2007.
Бронзов приз
"Най-добра строителна практика" в категорията "Големи строителни фирми" за 2006г.
"Златен отвес" на регионалния конкурс, организиран от Българската строителна камара и в. "Строителство - Градът"
Наградата е в категория "Най-добра реализация на промишлена и търговска сграда". Обектът, за който строителна компания с управител г-н Йордан Андреев получи приза е - "Автосервиз и шоурум за търговски услуги" във Варна. Инвеститор на обекта е "Шкода - България". Сградата е построена в периода май-декември 2004 г.
Златен приз
"Най-добра строителна практика" в категорията "Големи предприятия" за 2004г., 26.10.2004г.
Награда-грамота
Награда-грамота в категорията "Възстановително строителство" от конкурса "Фасада на годината", организиран от "Баумит България" ЕООД за 2004г.
Сребърен приз
"Най-добра строителна практика" в категорията "Големи предприятия" за 2003г.
Компанията Дейност ОбектиРесурси Контакти Карта на сайта
© 2005 - 2023 Сплендид ООД Всички права запазени